Pszichológiai tanácsadás pároknak
Az egyéni pszichológiai konzultációnál időnként eredményesebb, ha a pár együtt vesz részt az ülésen. Ezek az alkalmak másfél terápiás óra időtartamúak, így mindkét fél álláspontjának, érzelmeinek kibontása meg tud történni. A találkozások közötti időben a közösen megbeszélt gyakorlatok segítik abban, hogy a változások valóban gyökeret eresszenek a pár életében és virágzóbbá, élőbbé, egészségesebbé váljon a kapcsolat. 

Az egyéni tanácsadás során az életút elemzésével párhuzamosan nagy hangsúlyt kap a jelen terápiás kapcsolatban, az „itt és most”-ban megélt belső történések, érzések megértése. Segítjük a tudatos és tudattalan folyamatok összehangolódását, harmonikussá válását. A személyiség el-nem-fogadott, elfojtott, árnyékos oldalainak feltárása és elfogadása; a bennünk élő női és férfi részünk fejlődésének támogatása; a mély én iránymutatásainak megfejtése történik a közös munkában. Javasolt azok számára, akik készek őszintén szembenézni az elakadások mélyén rejtőző okokkal, akik szeretnének az önismeret útján járni és ezáltal teljesebbé válni.

Babára váróknak

Egyre többen fordulnak pszichológushoz, hogy a várva várt vagy eddig elmaradt várandósság megteremtésének esélyeit növeljék. Az áldott állapot beköszöntése, az esetleges korábbi veszteségek feldolgozása, a várandósság alatt a magzattal való kapcsolat felvétele és harmonikussá tétele, a szülésre való gyöngéd lelki felkészülés mind olyan témák, melyeket érinthetünk.