ECOrsolya

Gyakran érezzük, hogy kevés időnk van, rohanunk, de közben igényünk van a minőségi életre. Kiegyensúlyozottságra és testi-lelki egészségre vágyunk, kevesebb konfliktust szeretnénk az életünkben, és jó lenne jól megoldani a felmerülő problémákat. Szinte mindenkinek fontosak a jó kapcsolatok, és különösen fontos a harmonikus párkapcsolat.

A folyamatos fejlődéshez, és ahhoz, hogy közelebb kerüljünk az előbb felsorolt célokhoz, érdemes rendszeresen, legalább hetente fél órát azzal foglalkozni, hogy valamilyen új tudást sajátítsunk el.

Ebben nyújthat segítséget az ecorsolya.hu oldal, érdemes körülnézni!

A weboldal nem titkolt célja, hogy bemutassa, és az olvasóhoz közelebb hozza a pszichoterápiát, mint módszert. Megmutassa, hogy a terápia segít a testi-lelki egészség és a harmonikus élet megteremtésében és megőrzésében.

A terápia fontos része az önismeret, ami segít harmonizálni kapcsolatainkat és megváltoztatni azokat a megszokott viselkedésmintákat, melyek már nem támogatnak minket. Önmagunk ismeretén túl az általános és a speciális lélektani ismeretek szintén támogatnak abban, hogy jobban működjenek a kapcsolataink és hatékonyan kezeljük a konfliktusokat, sőt segíthetnek megelőzni és már csírájukban megoldani azokat.


A terápia során létrehozhatunk magunknak egy “belső iránytűt”, ami segítséget ad a kihívások megoldásához és egy teljesebb, elégedettebb élethez.

Elekes-Czaga Orsolya klinikai szakpszichológus vagyok. Az ecorsolya.hu oldalon található írásokban több mint 20 éves szakmai, és  gyerekkorom óta folyamatosan növekvő, emberek iránt érzett támogató odafigyelésem és empátiám tapasztalatait foglalom össze. Innen indulva olvashat többet rólam, az általam használt módszerekről és szakmai életutamról.

A weboldalon található írások segítségével szeretnék betekintést adni a terápiák menetébe, és mind elméleti, mind jól használható gyakorlati lélektani ismereteket nyújtani. Valamilyen mértékben minden írás erről szól. Kiemelném a terápiák konkrét menetéről szóló bejegyzést, ami ide kattintva érhető el, és a terápiákról szóló további néhány írást. Hangsúlyozott téma az önismeret, és a személyiségfejlődés, valamint a párkapcsolat, a szerelem, a szülőség, és a stresszoldás és relaxáció is.

Fontos észben tartani: a személyiségfejlődés életünk végéig tarthat. Ha időt szánunk magunkra, és elmélyedünk a lélektan, az önismeret és a terápia kérdéseiben, az életünk legjobb befektetése lehet. Az önmagunkra fordított energia egészen biztosan megtérül. Bizonyítékok erre azoknak a visszajelzései, beszámolói, akik már részt vettek a közös munkában, az ő ajánlásaik itt olvashatóak


Kérdés esetén beszélhetünk, az elérhetőségeim itt találhatóak.

Szeretettel várom a találkozásunkat!
Elekes-Czaga Orsolya

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.