NYUGALOM SZIGETE: Advent 4. hete

Elérkeztünk az utolsó vasárnaphoz a Téli Napforduló, a Fény születése és Karácsony előtt. Már alig várjuk, hogy letegyük terheinket és megnyugodjunk. Ha az elkövetkező napokban néhány percet lelkünk fényesítésére szánunk, teszünk érte, hogy megtörténjen ez a békés és emelkedett idő.
Talán tartunk attól, sikerül-e oldottá és bensőségessé tenni azt az időszakot, amikor együtt vagyunk azokkal, akik a legközelebb állnak hozzánk. A görcsös figyelem és a jó szándék önmagában sokszor kevés ahhoz, hogy harmóniában legyünk és elkerüljük a feszültségeket. Érdemes továbbra is befelé hallgatózni, megtisztítani magunkat azoktól az érzésektől, gondolatoktól, tulajdonságoktól, amik lehúznak, visszatartanak minket. A belső csend, amit megtapasztalhatunk, lehet, hogy szokatlan kezdetben, de váratlan jó érzéseket, megérzéseket, meglátásokat hozhat föl lelkünk mélyéről. 
A napindító és napzáró gyertyagyújtásoknál, néhány mély be- és kilégzés után adjunk magunknak pár percet, amikor ellazulhatnak izmaink és csak erre a belső csendteremtésre fókuszálunk. Most tovább haladhatunk  – mint egy belső spirálon  – lelkünk felfényesülése és ragyogó középpontunk felé.
Mondjuk magunknak mély átéléssel: 
“Kapcsolatban vagyok a Forrással, mely feltétel nélküli szeretetet sugároz felém. Ezt a békés, megnyugtató és szeretetteljes érzést áramoltatom és közvetítem a szívemen keresztül mindenkihez, akihez csak szeretném.”
Örömteli és békés Karácsonyvárást kívánok ezzel a relaxációval!

 

 

 

Kép forrása: pinterest.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.